Mindegyik babaszoba kollekcióm nagyon közel áll a szívemhez, mindig szívesen mesélek róluk, hiszen minden egyes textíliába, dekorációba próbáltam az ízlésvilágom belecsempészni. Valószínű első pár blogbejegyzésemben mindig több lesz a kép, mint a szöveg, mint általában, mert újdonság számomra az “írás”, viszont imádom képekkel illusztrálni a mondanivalóm:)

Nincs is jobb érzés hallani mikor írjátok, hogy beleszeretettek az egyik kollekciómba vagy újra babázni vágytok tőle, pedig már van 2-3 gyerkőc. Ezért úgy döntöttem, hogy szeretném nektek egyesével bemutatni a kollekciók történetét hétről hétre.

Elsőnek ismerjétek meg jobban a Flover Lover babaszobám:

DSC_8032Flower Lover kislányos babaszoba kollekció képe

unnamed-4A történet úgy kezdődött, hogy kiolthatatlanul vágytam egy különleges pasztell mintás anyag után, amit passzoltatni tudok a finom, rózsakvarc színű textilemhez. Belefutottam egy-két szuper ötletes mintába, készült is prototípus, de nem éreztem az igazinak…még harmonikusabb színpárosításra vágytam! Sok-sok keresgélés után megtaláltam a hozzá tökéletes passzoló londoni Makower designer virágmintás anyagot, ami teljesen betalált az elképzelésembe.

 

DSC_8019Ezen anyagok párosításával egy igazán letisztult, masnikkal és kis szoknyákkal felpezsdített minőségi kollekció születhetett meg. Az ágyneműkön (hálózsák, takaró, fejvédő) a szoknyák és a masnik külön rávarrással, erősen fixálva kerültek a textíliákra, ami azon kívül, hogy nagyon ízléses, a gyerekek számára is érdekes lehet mint tapogatható, érdekes játék.

Kislányod egy nyuszi kislánnyal süni és kismadár barátaival fedezheti fel napról napra a világot!:)

 

 

Összegezve a Flower Lover kollekciót azok figyelmébe ajánlom, akik szeretik a designer, egyedi kis szériás termékeket, kedvelik a pasztellt, virágokat és masnikat, egységes, letisztult a babaszoba berendezésre vágynak.

 

 

Végül néhány lakberendezési tanács, ha Flower Lover kollekciót választod kislányodnak:

babaszobaVéleményem szerint a babaszoba berendezés is mindenképp legyen egységes bútorokból (kiságy, komód, szekrény). A szoba méretétől függően döntsd el a falak, esetleg padló színét. Sose felejtsd, bármi a trend: a világos színek mindig nagyobbítják a teret, a sötét behúzza. Ne zsúfold tele a szobát. kevesebb, mindig több!

 

 

Ha lehetőség van rá a szobában alakítsd ki a Te ülő/fekvő részedet is. Tedd kényelemessé párnákkal, puha takarókkal, hisz sok időt leszel ott!

babaszoba fotel

 

 

 

 

 

 

 

 

unnamed-5Ha időd engedi, készíts valami handmade dolgot a kollekcióhoz ( pl. képkeret első babaruháiból). Én készítettem kisfiam születésekor és mai napig mindig jó érzéssel tölt el ha belépek a szobájába, hogy majd elmondhatom neki, ha megnő, mennyire készültem az érkezésére.

 

 

 

 

Babaszoba szőnyeg esetében,nagyon jó választás lehet újszülött korra egy puha, fehér, szőrös kis szőnyeg. Mihelyst kúszik/mászik javaslom tedd át pl. a hálószobátokba és cseréld rövid szálú, nagy méretű szőnyegre/körbe szegett padlószőnyegre, amin hosszú ideig tud majd játszani.

unnamed-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

képek forrása: Pinterest és Babies on Board

Ha megtetszett a bejegyzés, akkor kövessetek a Facebookon és Instagramon nemsokára új bejegyezés következik a 100% pamut ismérveiről hasznos tanácsokkal!

Updating…
  • No products in the cart.