Baba- és gyerektakaró rózsaszín nyuszis

7990 Ft9990 Ft

hímzett erdei mintás rózsaszín baba és kisgyermek ágytakaró/ágynemű

Méret 70 x 90 cm, 90 x 120 cm
Anyag 100% pamut
Töltet 100% antiallergén poliészter, 1 réteg 120 gramm-os pihe-puha vatelin

  
Méret70 x 90 cm vagy 90 X 120 cm
Anyag100% pamut, töltet 100% pamut vagy 100% poliészter
Mosásmax. 30 fokon, kímélő mosás
MegjegyzésBabaszoba berendezés előtt állsz? A Flower Lover nyuszi mintás takarónk igazán jó választás a kislány babaszobákba! Biztosak vagyunk benne, hogy ez a rózsaszín ágynemű alvó párnánkkal kombinálva igazi dísze lesz a cseperedő kislányod gyerekszobájának is, hisz takarónk 6 éves korig használható 120 cm-es hosszúsága miatt.
12 hónapos kortól ajánlott, de már újszülött kortól ágytakaró funkcióban a babaszoba legszebb dekorációja lehet! A 100% nyers pamut töltet ismérve, hogy pamut szálak futnak egymás mellett, elvétve nagyon apró, világosbarna végződésekkel, mosások alakalmával a nedves külső textilen keresztül a fény felé tartva láthatóvá válik, száradás után viszont nem, vagy nagyon halványan vehető észre.Ágytakaró kétfajta töltettel kapható, Te választod ki melyiket szeretnéd, az ár eltérő.Egyedi gyártásban, felárral a takarót más méretben és/vagy tüll szoknya nélkül is elkészítjük.BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS
Ügyelj rá, hogy ne takarja el babád arcát és fejét a takaró, a szoba hőmérsékletének megfelelően használd.
Babád biztonsága érdekében minden mosás után ellenőrizd, hogy a masni, szoknya varrása továbbra is erősen fixálva van, nem eshet le. A masnikat húzogatni és rágcsálni/szájba venni ne engedd a balesetveszély elkerülése érdekében.
Care

max. 30 fokon, kímélő mosás

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.