Tanácsadás

Verhóczki Dóri vagyok, a Babies on Board megálmodója.

Első kérdésem hozzád: Szereted a márkám stílusát? Ha a válasz igen és segítő kézre lenne szükséged a babaszoba otthonossá tételében, akkor legjobb helyen jársz!:) Legyen szó stílus, kiegészítők kereséséről vagy kiválasztásáról, én itt vagyok neked! Hol találod meg a számotokra legmegfelelőbb bababútorokat és kiegészítőket? Milyen legyen fal színe, melyik minta kerüljön rá? Én mindenben segítek neked!

Babaszoba tanácsadás kis csomag  (1 óra konzultáció)

Első lépésben egy részletes kérdőívet küldök neked e-mailben, hogy megtudjam milyen a stílusotok, mi az elképzelésed és miben kéred a segítségem, miben vagy bizonytalan. Én pár nap alatt felkészülök visszaküldött válaszaid alapján, majd a konzultáció személyesen egy finom kávé mellett a showroomban vagy online is történhet, ahol a kérdőívben adott válaszaid alapján ötleteket, fellelési helyeket, számotokra készített inspriációs moodboardokat beszélek át veled.

A kis csomag konzultáció díja 20 000,-Ft

Babaszoba tanácsadás nagy csomag  (a tanácsadás időtartamát együtt határozzuk meg)

Ebben a csomagban a kis csomag tartalma mellett, további segítséget is kérhetsz! Szívesen elkísérlek személyesen a babaszoba kiegészítőket beszerezni Budapest területén vagy akár fal színét is kiválaszthatjuk együtt.

Az általam javasolt márkákat, legyen szó falfestékről, bútorról, szőnyegről vagy bármilyen babaszoba kiegészítőről csakis úgy ajánlom, hogy én ismerem őket és 100%-osan elégedett vagyok velük.

A nagy csomag konzultációs díja előzetes egyeztetés alapján

Természetesen a Babies on Board termékek összeválogatásánál továbbra is ingyenesen állok a rendelkezésedre! Keress bizalommal a [email protected] e-mail címen vagy a +36309994920-as telefonszámon.

259 (1)
babaszoba lakberendezés
Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.