The Brand

Verhóczki Dóri vagyok, a Babies on Board megalapítója. Két nagy álmom volt, az egyik, a legeslegnagyobb, 2013-ban látta meg a napvilágot, Balázsnak hívják, a másik pedig most válik igazán valóra a babaszoba design márka megalakulásával.

A babaszoba kollekciók tervezésénél az volt a célom, hogy olyan termékeket hívjak életre, amelyek a gyermekek életkorához játékos mintáikkal, puha pamut anyagukkal, finom színeikkel tökéletesen illeszkednek. Terveim szövögetésekor nagyon sok segítséget kaptam kisfiamtól, akivel közösen választottuk ki nektek a színeket és mintákat. A kisgyerekek mellett a szülőkre is gondoltam a tervezés során, akiknek fontos a kiváló minőség, az egyediség, a letisztultság, a harmónia, és emellett szem előtt tartják azt is, hogy kisgyermekük a kezdetektől fogva szeresse a körülötte lévő textíliákat. A színeket nagy gonddal párosítottam össze, hogy segítségükkel esztétikus gyermekszobát teremthess.

Fontos volt számomra, hogy minden termék Magyarországon, manufakturális keretek között, kis szériában készüljön. A felhasznált textíliák mindegyike 100% ökotex standard és organikus pamut.

Nagy figyelmet fordítottam a fenntarthatóságra, ezért készül minden termékem tiszta pamutból.

Kíváncsi vagy az eredményre? Nézz körül a webshopban és találd meg a hozzátok leginkább passzoló darabokat!

Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.