dori sandor x bob neszeszer szett

19990 Ft

dori sandor x bob pelenkázó neszeszer szett

Anyag 100% pamut; Töltet 100% tartást adó poliészter;  Belső huzat 100% vizhatlan poliészter

Méret:

Magasság 15 cm × Szélesség 25 cm × Mélység 10 cm

Magasság 27 cm × Szélesség 33 cm × Mélység 10 cm

Tisztítás: mosógépben tisztítható.

normál méret: Új termékünket használhatod pelenkázó neszesszerként, de ugyanúgy megteszi akár későbbiekben smikes neszeszerként is a méret kialakítása miatt. Minden anyuka tásákaja rejt egy ilyen neszesszert, amibe elfér 2-3 darab pelenka, popsitörlő,popsikrém cumik vagy kisebb cumis üveg is. A neszeszerek belseje vízhatlan, így nem kell aggódnod ha bármi kifolyna, de a neszeszer mosógépben mosható is:) Nem utolsó sorban gyönyörű kiegészítője is lehet a baba szoba pelenkázó részének.

utazó méret: Új termékünk, az utazó neszeszer minden utazáshoz óriási segítség a baba dolgok rendszerezésében, de otthon is kiválló segítséget nyújt, ha a fiókban rendszereznél. Ha nem tennéd fiókba, gyönyörűen mutat a pelenkázó komódon is.

Colour

normál méret Cream + nagy méret Cream, normál méret Sand+ nagy méret Sand, normál méret Dusty Rose + nagy méret Dusty Rose, normál méret Cream + nagy méret Sand, normál méret Sand+nagy méret Cream, normál méret Dusty Rose + nagy méret Cream, normál méret Cream + nagy méret Dusty Rose, normál méret Dusty Rose + nagy méret Cream

Cikkszám: N/A Kategória:
Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.