körvonal párbeszéd ÚJ

6900 Ft

Ennek a fejlesztő kártyajátéknak a feladata nem más, mint feloldani a mindennapi beszélgetésekből fakadó félreértéseket és konfliktusokat.

Azoknak készült, akiknek fontosak a minőségi kapcsolatok, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről, és akik szeretnének javítani a kommunikációjukon.

A játék könnyen ráébreszthet arra, hogy sokkal tudatosabban lehetne és kellene beszélgetnünk egymással különböző élethelyzetekben.

A körvonal azért jött létre, hogy az emberek könnyebben és őszintén beszélgessenek, és hogy olyan dolgok is felszínre jöjjenek, amik egy átlagos hétköznapi beszélgetés során nem feltétlenül jönnének.

Beszélgess jól azért jött létre, hogy azok, akik szeretnének a kommunikációjukban tudatosabbak, sikeresebbek lenni, fejlődhessenek benne.

Ezért nem volt kérdés, hogy közösen létrehozunk egy olyan kommunikációfejlesztő kártyajátékot, ami könnyedén mélyebb és tudatosabb beszélgetésekhez segít titeket.

A kategóriák a kommunikációnk különböző területeit fejlesztik:

a másikra való ítélkezéstőlmentes figyelmet gyakoroljátok, ha a  Mikor érezted magad így?’ 

lehetőségetek van kimondani olyan dolgokat, amiket egyébként nehéz lenne, vagy nincs rá megfelelő alkalom,  ha a ’Reflexió’ kategóriákat húzzátok

elmondhatod a másiknak, hogy bizonyos helyzetekben hogyan érzed magad, ezáltal segítesz neki az empátiában, ha az ’Érzések’ kártyát húzod

fejlődik az önismereted, nőhet az önbizalmad, esélyt kapunk és adunk a változtatásra a ’Visszajelzés adok-kapok’ kategóriával

teret adunk egy izgalmas és biztonságos eszmecserének, mindannyiunk életét érintő kérdések feldolgozásával, ha a ’Mit gondolsz a témáról’ kártyákat húzzátok.

Kiknek ajánljuk?

azoknak, akik fejlesztenének a beszélgetéseik minőségén

azoknak, akikkel előfordult már, hogy nem tudták elmondani, mi van bennük

azoknak, akik szeretnének pozitívan hatni a családjuk, barátaik, kollégáik kommunikációjára

azoknak, akik szeretnének tudatosan hatékonyabban, sikeresebben kommunikálni 

azoknak, akik szeretnek játszani.

A doboz tartalma:

1 összefoglaló kártya

5 kategórialeírás 

Elfogyott

Kategória:
Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.